Cerrar

es | val   

El Consell autoritza la signatura dels convenis entre IVACE i els CEEI de la Comunitat

Els convenis, que sumen 2 milions d’euros, es destinaran al foment de l’emprenedoria i la innovació

Red CEEI Comunitat Valenciana

Red CEEI Comunitat Valenciana

Publicado el lunes, 24 de julio de 2017 a las 12:59

Mostrar ampliado

Palau de la Generalitat

Palau de la Generalitat

El passat divendres, 21 de juliol, el Ple del Consell va autoritzar la signatura  dels convenis entre l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i els Centres Europeus d’Empreses Innovadores (CEEIs). Aquests convenis, dotats amb dos milions d’euros, estan finançats al 50% per la Generalitat i pel Programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

L’objectiu d’aquests fons és donar suport a la coordinació del mapa de l’emprenedoria valenciana i fomentar la transformació del teixit empresarial en un ecosistema innovador, diversificador i eficient. Amb aquesta finalitat, els CEEIs de la Comunitat ofereixen un conjunt de serveis que van des de l’assessorament, a l’obtenció de recursos financers i tecnològics, a la formació per a persones emprenedores i a la cessió d’espais. Aquestes prestacions es troben a disposició de les empreses de nova creació i d’aquelles ja existents que vulguen posar en marxa línies diversificadores

La renovació d’aquesta subvenció confirma l’aposta del Consell per l’impuls de totes les polítiques destinades al foment de l’activitat emprenedora, la promoció de la renovació del teixit productiu, el foment de la cultura de la innovació i la promoció de les empreses innovadores generadores d’ocupació i riquesa. I suposa, també, mantenir la confiança en un  projecte, el dels CEEIs de la Comunitat, que en 2016 va realitzar més de 200 activitats i va mobilitzar més de 10.000 persones.

3.67
visitas hoy 7 · visitas total 4.398

Usuario: prc

Empresa: Red CEEI Comunitat Valenciana

Canal: Emprenemjunts

Fecha publicación: 24/07/2017 12:59

Url: http://www.emprenemjunts.es/?op=8&n=14344

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 08:16

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar