Cerrar

CEEI Castellón · I CERTAMEN ACTIBEN_FUTUR FOMENT DE L'ESPERIT EMPRENEDOR EN BENICARLÓ.CATEGORIA 1: IDEA

La meua idea de negoci és Best Climate. Una empresa que es dedicarà al manteniment i instal·lacions d'aparells de climatització, formació adquirida a partir del cicle d'Instal·lacions de Producció d

Formulario público. Una vez cumplimentado el formulario podrá ser visitado y valorado por cualquier visitante, incluso no identificado, así como comentado por usuarios registrados. Una copia del mismo permanecerá en la cuenta del usuario .

Enviado: el jueves, 28 de noviembre de 2019 a las 09:49

rodrigoae

rodrigoae

Simó, Rodrigo

Visitas: 2.967
 1. 1

  TÍTULO DE LA IDEA DE NEGOCIO

  La meua idea de negoci és Best Climate. Una empresa que es dedicarà al manteniment i instal·lacions d'aparells de climatització, formació adquirida a partir del cicle d'Instal·lacions de Producció d
 2. 2

  Descripción de la idea de negocio

  Describe concreta y resumidamente la idea de negocio incluyendo argumentos que podrían dar soporte al proyecto. Se permiten enlaces y se recomienda usar el editor de texto para remarcar aquello que se considere más interesante.

  El projecte sorgeix del compromis el canvi climàtic i l'aplicació de les 3R : Reciclar, Reutilitzar i Reduir els residus reaprofitant tot el que podem. La proposta de valor és que instal·larem aparells a bon preu amb materials reciclats d'aqueta manera serem més ecològics, a més d'un servei de manteniment i de reparacions a bon preu per allargar la visa dels equips. Cuidarem el tracte amb el client, complint els terminis i realitzant promocions amb descomptes de forma periòdica.

   

  Els nostres a parells aniran dirigits a persones de renda mitjana-baixa que no vulguen o no puguen gastar-se tants diners i que estiguen interessats en allargar la vida dels seus equips a bon preu amb materials reciclats o reutilitzats.

   

  Oferim servei de 24 hores i poden contactar amb nosaltres a través de nostre local en horari comercial, de la web, correu electrònic o telèfon.

   

  rodrigo

  Abrir ·

 3. 3

  Subir ficheros

  Subir los archivos o ficheros que se estime oportunos para ilustrar la idea de negocio

  rodrigo

  Abrir ·

 4. 4

  Comentarios adicionales

  Tots els treballadors de l'empresa estran formats i es cuidarà molt la web que estarà feta per un dissenyador web.

  Facilitarem el pagament del servici als nostre clients, que podran pagar en efectiu, targeta, transferència bancària i podran fraccionar el pagament a terminis si l'import supera els

   
 5. 5

  Descriptores, etiquetas o tags

  #LleiDeLesTresR #LoMillor #SempreAmbTu

Formulario origen:

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=65&n=670

Canal: CEEI Castellón

Publicado el 08/10/2019

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar