Cerrar

IVACE Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial

Entidad - Administración

Valencia (Valencia) España

es | val

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) és una entitat de dret públic de la Generalitat Valenciana adscrita a la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Indústria i Ocupació.

L'anterior Institut de la Mitjana i Petita Indústria de la Generalitat Valenciana (IMPIVA) va passar a denominar-se Institut Valencià de Competitivitat Empresarial a arrel del D/L 7/2012 de 19 d'octubre del Consell, de Mesures de Reestructuració i Racionalització del Sector Públic Empresarial i Fundacional de la Generalitat. Els fins de l'Institut són la gestió de la política industrial de la Generalitat i el suport a les empreses en matèria d'innovació, emprendimiento, internacionalització i captació d'inversions, així com la promoció d'enclavaments tecnològics, la seguretat industrial de productes i instal·lacions industrials, la metrologia, vehicles i empreses i el foment de l'estalvi, l'eficiència energètica i les fonts d'energies renovables, així com la gestió de la política energètica de la Generalitat.

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial té entre els seus objectius:

  • Promoure i estimular la competitivitat empresarial, el desenrotllament sostenible i l'adaptació de les empreses de la Comunitat Valenciana a les exigències del mercat, facilitant la realització d'actuacions d'I+D+i empresarial.
  • Potenciar la reorganització, reconversió i modernització de les xicotetes i mitjanes empreses, així com impulsar la seua creació i implantació, prestant particular atenció al desenrotllament tecnològic, la innovació, la internacionalització i comercialització.
  • Fomentar i recolzar les actuacions conjuntes de cooperació, concentració o fusió, entre les xicotetes i mitjanes empreses que propicien una millora en la competitivitat empresarial de la Comunitat Valenciana.
  • Promoure, fomentar i prestar els servicis que contribuïsquen a la competitivitat de la xicoteta i mitjana empresa de la Comunitat Valenciana, així com la seua internacionalització. Promocionar i vetlar per la seguretat industrial de productes i instal·lacions industrials i la metrologia, promovent la col·laboració administrativa.
  • Executar l'ordenació i planificació energètica en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, d'acord amb les directrius generals del Consell, en coordinació amb les distintes administracions i en el marc de la política energètica comuna de la Unió Europea. Atraure, promocionar i mantindre la inversió, tant nacional com estrangera, en la Comunitat Valenciana.

impiva, entidad, administración, ayudas, tecnología, innovación, pymes, CV

Encuentranos en:

Ciutat Administrativa 9 d'Octubre - Torre 2 C/ Castán Tobeñas, 77 (acceso por C/ Nou d'Octubre)
46018
Valencia (Valencia) España
961209600

http://www.ivace.es

Estadísticas

Visitas hoy

74

Visitas mes

8.126

Visitas totales

300.097

Visitas a contenidos

6.959

 

Seguidores

8

Shares

6.549

 

Aquí desde

06/01/13

Publicaciones

Últimas publicaciones

VII Congreso Go Global

Agenda · Congresos

VII Congreso Go Global 

El martes, 08 de noviembre de 2022

La cita para potenciar la internacionalización de las pymes valenciana. El 8 y 9 de noviembre de 2022

Las Cámaras de Comercio de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional e ICEX España Exportación e Inversiones, se unen de nuevo para ofrecer la VII...

 

VI Congreso Go Global

Agenda · Congresos

VI Congreso Go Global 

El lunes, 22 de noviembre de 2021

Se celebra los días 22 y 23 de noviembre

Las Cámaras de Comercio de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional e ICEX España Exportación e Inversiones, se unen de nuevo para ofrecer la...

 

Localización


Ver mapa más grande

Estadísticas

Visitas hoy

74

Visitas mes

8.126

Visitas totales

300.097

Visitas a contenidos

6.959

 

Seguidores

8

Shares

6.549

 

Aquí desde

06/01/13

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar