Cerrar

es | val   

Comença l'organització del pròxim Focus Pime i Emprenedoria Alacantí 2019

Primera reunión organización Focus Alacantí

El coworking Hubitat Mutxamel ha celebrat aquest matí, divendres 5 de juliol, la primera reunió d'organització de Focus Pime i Emprenedoria l'Alacantí 2019 amb l'objectiu de posar en comú alguns dels principals aspectes a tenir en compte per al desenvolupament d'aquest. 

La reunió, presidida pel director del CEEI Elx, Joaquín Alcàzar, i el regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament de Mutxamel, Antonio Sala, ha comptat amb la participació dels ajuntaments de Mutxamel, Sant Joan d'AlacantBusotEl CampelloImpulsa Alacant i Agost, les universitats d'Alacant i Miguel Hernández d'Elx així com altres entitats com GenionJovempaUGT, l'Associació provincial d'assessors fiscals i l'Associació productora de la tomaca de Mutxamel.

En aquesta primera toma de contacte, s'ha parlat del 17 d'octubre com possible data de l'esdeveniment així com de la ubicació d'aquest, ja que tot apunta al fet que se celebre a Mutxamel. A més, s'ha parlat de les temàtiques sobre les quals podria versar l'esdeveniment amb l'objectiu de posar el focus d'atenció en temes que poden suscitar l'interés dels emprenedors i empresaris de la comarca.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i organitzada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

5
4.024 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar